Welkom bij Gymnastiekvereniging Abcoude

Voor veel meer dan gym!!!

Besteed 3 minuten om kennis te maken met dit goede doel, zo dicht bij huis. We hebben alle steun hard nodig, want met een beetje meer geld kunnen we zoveel meer doen, zoveel verder komen en zoveel meer bereiken bij volwassenen en kinderen die bij onze vereniging zijn aangesloten, of willen aansluiten. Er is extra geld nodig om materiaal aan te schaffen, niveau van leden, trainsters en begeleidsters te verhogen en om aan wedstrijden mee te doen. En dat heeft niets te maken met luxe!
Maar wel met kwaliteit, veiligheid en therapieën; met goede beweging en aangepaste sporten; met afleiding en communicatie.

Laten we onze schouders er onder zetten als particulieren en ondernemers in de regio en als Club van 50, vrienden van GVA in actie komen. Zoals de naam van De Club van 50 al zegt, u bent lid voor een bedrag van € 50,- per 12 maanden (jaar).

Ik vraag iets van u, maar daar krijgt u iets voor terug. Om te beginnen een goed gevoel. Voor de clubleden zal er eens in het seizoen een bijzondere clubactiviteit worden georganiseerd om elkaar te ontmoeten. Ik verheug me erop als u daar bij bent!

Hartelijk dank en tot ziens, als lid van De Club van 50, vrienden van GVA!
 

Bart Bliekendaal
voorzitter GVA

 

Aanmeldformulier Club van 50 van GVA