Welkom bij Gymnastiekvereniging Abcoude

Voor veel meer dan gym!!!

GVA is een actieve vereniging met een grote diversiteit aan lessen. In onze hoofdlocatie Kees Bon zaal wordt peuter- en kleutergymnastiek, meisjes- en jongensturnen en free-running gegeven. Daarnaast zijn er bodyshape lessen voor volwassenen in het Piet Mondriaangebouw.

Doe twee proeflessen gratis mee! klik hier voor een overzicht van de lessen, dagen en tijden. Kijk ook naar onze filmpjes om alvast een idee te krijgen.

Klik hier om direct online in te schrijven voor het seizoen 2016/2017.

Sporten op je eigen niveau in een veilig sportklimaat
Je hebt plezier in sporten als je dit kunt doen op je eigen niveau. GVA stelt het welzijn van het kind en positieve coaching daarom centraal. GVA is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) en samen werken wij aan een veilig sportklimaat.

Ook bijdragen aan een veilig sportklimaat?
Dat kan eenvoudig al door de grootste fan van jouw kind te zijn! Maar er zijn meer manieren. Door het inzetten van je spierballen en samen met de trainers de toestellen klaar te zetten, door hand- en spandiensten te verrichten op het gebied van het schrijven van leuke nieuwsartikelen of het maken van mooie foto’s, maar ook het draaien van muziek, het helpen op- en afbouwen en jureren tijdens wedstrijden. Is fundraising jouw expertise, dan kunnen we je hulp ook gebruiken. Kortom: alle bijdragen om te zorgen dat iedereen leuk kan meedoen in de les of tijdens evenementen zijn meer dan welkom! 
Bel Maaike ter Steege op het nummer 0294-285404 of stuur een mail naar info@gvabcoude.nl?

Volg ons ook via facebook! 

Nieuws van GVA

08-05-2017

Indeling individuele recreantenwedstrijd 20 mei

De wedstrijd wordt gehouden in : Sporthal De Galgenwaard Herculusplein 241 3584 AA Urecht Ronde 1 aanwezig 0815 uur, einde wedstrijd 10.00 uur Charlotte Wolthuis/Merle Sluiter Ronde 2 aanwezig 0930...   Meer