Nieuws

We zijn verhuisd!

Wat een mooie nieuwe zaal, geweldig! Hopelijk kunnen we in Het Sporthuis Abcoude snel weer van start gaan met de lessen in het nieuwe jaar.

Toch nog kamp!

Het was weer een super kamp met een heleboel leuke activiteiten. Midden in het bos lekker ravotten en spelen. Hutten bouwen, smokkelspel, levend stratego, zandsleeën, lasergamen …… en nog veel meer!

Een kamp in een heus fort

Slapen in een fort van de Amsterdamse Waterlinie! Wat een avontuur! Het was weer een gezellig weekend vol spelletjes en een hoop lol. Een botenrace, een spokentocht, levend cluedo, boogschieten, vuur maken …. teveel om op te noemen.

Gaan jullie de volgende keer mee?

Eerste paal Het Sporthuis Abcoude geslagen

27 augustus jl. is de eerst paal geslagen voor de bouw van Het Sporthuis Abcoude. Als alles goed gaat, zal het Sporthuis in het vierde kwartaal van 2020 worden geopend. GVA zal dan ook haar lessen gaan geven vanuit deze mooie accommodatie.

Blij met onze uitbreiding juryleden team!

Vanaf november 2018 bestaat onze groep van juryleden uit 11 personen. Deze week zijn er weer enthousiaste leden/ouders van leden geslaagd voor hun examen jureren! Gefeliciteerd! Wij zijn trots op dit geweldige team! Dank Jessica, Louette, Kathleen, Mieke, Anne, Sylvia, Nienke, Jasmijn, Kyra, Eva en Carla!

Het was weer een super leuk kamp!

Dank Randolf! Je bent een top kampleider! Heerlijk banjeren door de bossen, leuke spellen en een hoop gezelligheid. Wij hopen dat er volgend jaar weer een hoop kinderen meegaan.

Nieuwe sportfaciliteiten in Abcoude

Eind september 2017 heeft de gemeenteraad groen licht gegeven voor de realisatie van Het Sporthuis Abcoude. Het is mede dankzij de enorme steun van inwoners, ondernemers en winkeliers uit Abcoude en Baambrugge dat dit burgerinitiatief voor Het Sporthuis Abcoude is aangenomen.

Het sporthuis biedt:

  • twee sportzalen
  • 6-baans zwembad
  • Sportkantine/ontmoetingsruimte

Het streven is dat in de winter van 2018/2019 met de bouw begonnen zal worden. De bouw zal circa 1 jaar duren. Als alles volgens plan verloopt zal begin 2020 Het Sporthuis Abcoude worden geopend. Kijk voor meer informatie op www.hetsporthuisabcoude.nl 

Ook GV Abcoude zal haar lessen aanbieden in deze eigentijdse faciliteit.

Alvast een impressie? Kijk naar het filmpje van Het Sporthuis Abcoude.

https://youtu.be/3hPvLLrOXDw