Vrijwilligers & sponsoren

GVA draait op de inzet van vrijwilligers. Het bestuur bestaat uit enthousiaste vrijwilligers met een warm hart voor de turnsport.

Leuk om vrijwilliger te worden?
GVA kan allerlei soorten vrijwilligers gebruiken. Alle bijdragen zijn meer dan welkom! Denk aan het inzetten van je spierballen om samen met de trainers voorafgaand aan de les de toestellen klaar te zetten en deze aan het eind weer op te ruimen, door hand- en spandiensten te verrichten op het gebied van het schrijven van leuke nieuwsartikelen of het maken van mooie foto’s, maar ook het draaien van muziek, het helpen op- en afbouwen en jureren tijdens wedstrijden. Is fundraising jouw expertise, dan kunnen we je hulp ook gebruiken.

Op welke manier wil jij GVA ondersteunen? Mail info@gvabcoude.nl

Sponsoren

GVA is een regionaal initiatief die uw bijdrage goed kan gebruiken. U kunt al sponsor zijn voor 50 euro per jaar. Hier staat tegenover dat wij uw logo op onze site plaatsen. Heel eenvoudig en simpel. Een eenmalige donatie kan natuurlijk ook. Iedere bijdrage telt. Zo kunnen wij blijven investeren in nieuw materiaal, maar ook bijvoorbeeld in het opleiden van de jeugd in het trainersvak door KNGU gecrediteerde cursussen/opleidingen aan te bieden. De Jeugd heeft immers de toekomst!

Wilt u een jaarlijkse bijdrage doen, mail info@gvabcoude.nl